Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
PAYLAŞIMLARIMIZ
 ADANA FORMATÖR FORUM | SERBEST KÜRSÜ | PAYLAŞIMLARIMIZ
Mesaj icon Konu: Musa Farsak Hocamızı Kaybettik Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ihsanunal
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 268

Alıntı ihsanunal Cevaplabullet Konu: Musa Farsak Hocamızı Kaybettik
    Gönderim Zamanı: 14/01/2008 Saat 22:30

Öğretmenlerinin ardından, ''Sen yoksun. Şimdi dertlerimizi kim dinleyecek?'' diye ağladılar
14 Ocak 2008 Pazartesi 13:20
Öğretmenlerinin%20ardından,%20Sen%20yoksun.%20Şimdi%20
dertlerimizi%20kim%20dinleyecek?%20diye%20ağladılar ADANA -İHA- Adana'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden bilgisayar öğretmeni Musa Farsak için görev yaptığı okulda düzenlenen törende, öğretmenler ve öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.
Geçtiğimiz cumartesi günü Toros Mahallesi Mahfesığmaz Postanesi yakınlarında trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden Adana Çobanoğlu Ticaret Lisesi bilgisayar öğretmeni Musa Farsak (34) için okulda tören düzenlendi. Törende Musa Farsak'ın özgeçmişi okunduktan sonra 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Geçen yıl Demet Farsak ile evlenen Musa Farsak'ın cenaze töreninde öğretmenler ve öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.
Okul Müdürü Mustafa Dönmez, yaptığı konuşmada, Musa Farsak'ın bir idareci gibi okul için çalıştığını, öğrencilere bir ağabey ve baba şefkatiyle yaklaştığını belirterek, "Yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum. Okulda her zaman yaşatmak için adını bilgisayar odasına vereceğiz. O ölmedi, kalbimizde yaşıyor" dedi.
Okul müdürünün konuşması sırasında öğrencileri, arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak gözyaşı döktü. Bir kız öğrenci, "Öğretmenim ben ağladığımda hep yanımda olurdu. Şimdi nerede? Ben şimdi onun için ağlıyorum. Bizi bırakıp nereye gittin öğretmenim? Hep buradaydı ama şimdi yok" dedi. Öğrenciyi, öğretmenleri ve arkadaşları güçlükle teselli etti.
Öğrenciler daha sonra çok sevdikleri Musa öğretmenin odasına girerek, bilgisayarının yanı başına çiçek koydu. Musa Farsak'ın cenazesi, memleketi Ceyhan'da toprağa verildi.
FATİH KEÇE
Değerli Meslektaşımıza Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. 

Düzenleyen ihsanunal - 14/01/2008 Saat 22:32
IP
agundes
Yönetici
Yönetici
Simge
N'olcak Bu Formatörlerin Hali

Gönderilenler: 139

Alıntı agundes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/01/2008 Saat 13:33
Erken ölüm... Değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Geride kalanlara sabır diliyorum.
HIZLI GİDEN ÇABUK YOL ALIR
(ÇOK DA ÇABUK YORULUR)

http://www.vakifbankilkogretim.k12.tr
IP
Koray
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3

Alıntı Koray Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/01/2008 Saat 01:16
Allah Rahmet Eylesin.Yakınlarının acısını paylaşıyor , ailesine sabır diliyorum...

Düzenleyen Koray - 16/01/2008 Saat 01:16
IP
bayram
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5

Alıntı bayram Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/01/2008 Saat 14:07
"O'ndan geldik ve yine dönüş O'nadır" Geride kalanlara sabrı cemil temennisiyle bütün sevenlerine başsağlığı dilerim.
IP
BASBAG
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 117

Alıntı BASBAG Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/01/2008 Saat 13:41
Değerli Meslektaşımızın kederli ailesine ve bütün yakınlarına başsağlığı dilerim.  genç yaşta bir insan kaybetmek hele bir de eğitimciyse gerçekten çok acı verici..
Herşeyi denerim; fakat yapabildiklerimi yaparım.

www.yesilevlerio.k12.tr
IP
ihsanunal
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 268

Alıntı ihsanunal Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06/07/2008 Saat 10:04
Seni unutmayacağız hocam.

Rahmetli Musa hocam için hazırlanan video yu izlemek için tıklayınız

Düzenleyen ihsanunal - 06/07/2008 Saat 10:04
IP

Hızlı Cevap
İsim:

Benzersiz Güvenlik Kodunu Gir:
Kod Resmi - Kodu göremiyorsanız web sayfası yöneticisi ile irtibata geçin Okuyamıyorum Kodu Değiştir
Lütfen resimde gördüğünüz kodun aynısını girin.
Tarayıcınızın Cookie (Çerez) desteğinin aktif olması gerekir.

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.06
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.