Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
PAYLAŞIMLARIMIZ
 ADANA FORMATÖR FORUM | SERBEST KÜRSÜ | PAYLAŞIMLARIMIZ
Mesaj icon Konu: OKUL FORMATÖRLERİNİ BAKANLIK GÖREVLENDİRECEK Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
BASBAG
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 117

Alıntı BASBAG Cevaplabullet Konu: OKUL FORMATÖRLERİNİ BAKANLIK GÖREVLENDİRECEK
    Gönderim Zamanı: 20/12/2008 Saat 16:39

Arkadaşlar bakanlığın yeni yazısı emailime geldi sizle paylaşmak istedim. yazıyı okudum kısaca artık okul formatörleri de aynen eğitici formatörler gibi bakanlık görevlendirmesi ile görevlendirilecek 6 ay da değil görevlendirmeler 1 yıllık olacak. sınıf ve branş öğretmenleri haftada 6 ile 10 saat derse girecek.  yazı eğitek'in yazısı
18 aralık 2008
sayı: 22618

Linki:
Herşeyi denerim; fakat yapabildiklerimi yaparım.

www.yesilevlerio.k12.tr
IP
ibrahimceyran
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 23

Alıntı ibrahimceyran Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/12/2008 Saat 11:59
Yahu ferhat hocam sen neymişsin. Bilgi için teşekkürler. İlçe İLSİS te olmama rağmen formatorlük içimde bir ukte olarak kalmıştı. Ben demi başvursam acaba. Dostlara selamlar.
Bilgi hayat kutarır, aksini düşünmeyiniz...
IP
agundes
Yönetici
Yönetici
Simge
N'olcak Bu Formatörlerin Hali

Gönderilenler: 139

Alıntı agundes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/12/2008 Saat 01:04
http://www.bilisimforumu.org/showthread.php?tid=1254
adresinde İl Milli Eğitimin görevlendirme yazısı var
HIZLI GİDEN ÇABUK YOL ALIR
(ÇOK DA ÇABUK YORULUR)

http://www.vakifbankilkogretim.k12.tr
IP
agundes
Yönetici
Yönetici
Simge
N'olcak Bu Formatörlerin Hali

Gönderilenler: 139

Alıntı agundes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/12/2008 Saat 01:05
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 18 Aralık 2008 tarihli genelgesine göre  il milli eğitim müdürlüğünün bu şekilde başvuru almaması gerekiyor. İl milli eğitimin 23 Ekim tarihli genelgeyi kaynak göstererek başvuru alması yanlıştır. Çünkü en son çıkan genelge bir öncekini hükümsüz kılar.
Bu yazıya göre  (İl milli eğitimin) formatör öğretmen alımı yapacak olsa bile; alınan formatör öğretmenleri çalıştıramaz. (Çünkü onay 18 aralık tarihinde bakanlığa devredilmiş) Diyelimki çalıştırdı; ücret ödeyemez. Diyelimki ödedi; formatörler itiraz ettiği anda 18 aralık tarihindeki genelgeye göre görev yaparlar.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bu görevlendirmenin 18 Aralık 2008 tarihli genelge doğrulrusunda yapılmasını bekliyoruz.
Tabi bu işin birde ilginç bir boyutu daha var. 18 Aralık 2008 tarihli genelge ortada yok!!!
HIZLI GİDEN ÇABUK YOL ALIR
(ÇOK DA ÇABUK YORULUR)

http://www.vakifbankilkogretim.k12.tr
IP
BASBAG
Üye
Üye
Simge

Alıntı BASBAG Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29/12/2008 Saat 18:35

il milli eğitim müdürlüklerinin genelgeyi takmaması ve saçma sapan uygulamalara gitmesi yüzünden yeni bir mail gelmiştir. bu mail yakında resmi yazı olarak il milli eğitim müdürlüklerine gönderilir. 1. maddeye dikkat edin....

İl Millî Eğitim Müdürlüklerinin Dikkatine;

Sayın yetkili,

Genel Müdürlüğümüze yoğun bir şekilde gelen telefonlar ve ulaşan e-Posta mesajlarından, okullarımızda öğrencilerin ve vatandaşların hizmetine sunulan bilişim teknolojisi sınıflarında hizmet vermek üzere görevlendirilecek “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenler”in görevlendirilmelerine ilişkin tereddüte düşülen hususların Genel Müdürlüğümüz tarafından açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur.

1- Bakanlık Makamından alınan 18.12.2008 tarih ve 22168 sayılı yazıda, görevlendirilmek üzere teklif edilecek “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenler”in önemi ve gerekliliği vurgulanmasına rağmen, bazı il millî eğitim müdürlükleri halen ekte yer alan yazıyı okullara duyurmayarak, görevlendirme yapmadıkları anlaşılmaktadır. Bilişim teknolojisi sınıflarına yapılan yatırımlardan en yüksek verimin alınabilmesini sağlamak amacıyla, söz konusu görevlendirmelerin eksiksiz bir şekilde mutlaka yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde, meydana gelebilecek olumsuz durumların idari sonuçlar doğuracağı bilinmelidir.

2- Bilişim teknolojisi sınıfı bulunmasına rağmen, okulda görev yapan “Bilişim Teknolojileri öğretmenleri”nin hiçbirinin görev istememesi durumunda, bu öğretmenler arasından il/ilçe millî eğitim müdürlüğünün uygun göreceği bir “Bilişim Teknolojileri öğretmeni” belirlenerek, bu öğretmenin “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen” olarak teklifi Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Şayet okulda tek bir “Bilişim Teknolojileri Öğretmeni” varsa bu öğretmenin “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen” olarak teklifi Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılacaktır.

3- Söz konusu görevlendirmelerde, öğretmenlerin çalışma sürelerine ait yıl şartı aranmamaktadır. Bu durumda, stajyer öğretmenlere de bu görev verilebilecektir.

4- “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen” olarak teklif edilecek öğretmenler 1 yıl süreyle görev yapacak olup görevlendirilme onayları Bakanlık Makamından her 6 ayda bir alınacaktır.

5- Askerliklerini öğretmen olarak yapanların “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik” yapmak üzere teklifleri yapılmayacaktır.

6- Sözleşmeli öğretmenlere imzalatılan hizmet sözleşmesi gereğince bu öğretmenlerin “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik” yapmak üzere teklifleri yapılmayacaktır.

7- İl millî eğitim müdürlüklerinin uygun görmesi halinde 1. maddede anılan yazının 8. maddesi gereğince merkez ilçeler arasında görevlendirme yapılabilecektir. Merkez ilçelerle, merkez ilçe dışındaki diğer ilçeler arasında görevlendirme yapılmayacaktır.

8- 1. Maddede anılan yazı ekinde yer alan EK-2 formlar yalnızca iller genelinde kullanılacak olup buralarda saklanıp Genel Müdürlüğümüze gönderilmeyecektir.

9- “Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik” belgesine sahip olan ve 1. maddede yazılı şartları sağlayan öğretmenler de “Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen” olarak görevlendirilebilecektir.

Ayrıca;

“Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenler”in görevlendirilmesinde Bakanlığımız tarafından illere ayrılan kontenjanların tamamına görevlendirme yapılacaktır.

Söz konusu görevlendirmelerle ilgili olarak ortaya çıkabilecek tereddütlerin giderilmesi ve karşılaşılabilecek sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla, Bakanlığımız Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün (0312) 296 94 00/9665 veya 9714 numaralı telefonları ve bitefo@meb.gov.tr elektronik posta adresi aracılığı ile iletişim kurulacaktır.

Bilgilerinizi ve görevlendirmelerle ilgili resmi yazı ve listelerin süresi içinde gönderilmesi hususunda gereğini önemle rica ederiz.

www.yesilevlerio.k12.tr
IP
BASBAG
Üye
Üye
Simge

Alıntı BASBAG Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29/12/2008 Saat 18:40
Orjinalini yazan: ibrahimceyran

Yahu ferhat hocam sen neymişsin. Bilgi için teşekkürler. İlçe İLSİS te olmama rağmen formatorlük içimde bir ukte olarak kalmıştı. Ben demi başvursam acaba. Dostlara selamlar.

ibrahim hocam bende geçen gün tesadüf çukurova milli eğitimin web sayfasına bakmıştım. yapılan haberlerde hep senin adın vardı. dedimki bizim ibrahim hocam işi iyice ilerletmiş web sitesi falan hazırlamış diye düşünmüştüm yanlış anlama web tasarıma ilgin olmadığını bildiğim için helal olsun demiştim. nasılsın ibrahim hocam geçici görevle mi ilçe milli eğitim İLSİS tesin....

www.yesilevlerio.k12.tr
IP

Hızlı Cevap
İsim:

Benzersiz Güvenlik Kodunu Gir:
Kod Resmi - Kodu göremiyorsanız web sayfası yöneticisi ile irtibata geçin Okuyamıyorum Kodu Değiştir
Lütfen resimde gördüğünüz kodun aynısını girin.
Tarayıcınızın Cookie (Çerez) desteğinin aktif olması gerekir.

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.06
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.