![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| PAYLAŞIMLARIMIZ | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
agundes
Yönetici
N'olcak Bu Formatörlerin Hali Kayıt Tarihi: 20/07/2007 Konum: Adana Gönderilenler: 139
|
![]() Konu: SON GÖREVLENDİRMELERGönderim Zamanı: 04/05/2009 Saat 00:25 |
|
Son görevlendirme (yetki) için okul müdürlüğümüze verdiğim dilekçe. ....................... İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE ÇUKUROVA/ADANA İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 22.04.2009 tarih ve 325/7170 sayılı yazısıyla Kaymakamlık Makamı tarafından BT sınıfları konusunda tarafıma “yetki” verildiği bildirilmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tarafıma verdiği yetkinin gerekçeleri ve kriterleri belirtilmemiş, yazıda belirtilen bilgi ve becerilerimizi hangi amaçlarla kullanacağımız ve yetki sınırları açıklanmamıştır. Bunun yanı sıra; mesleğimin gereği olarak şu an 18 saat derse girmekteyim ve bunun karşılığında maaşımı ve yönetmelik gereği ek ders ücretimi almaktayım. Tarafıma verilen ve sınırları ve çalışma kriterleri tam olarak anlaşılamasa da yapmam gereken “BT sınıfı yetkisi” için çalışma saatlerimin (ders saatlerimin) dışında zaman ayırmam gerekip gerekmediği, gerekiyorsa bunun karşılığında ek ders ücreti ödenip ödenmeyeceğini öğrenmek istiyorum. Yetkiye konu olan 31.03.2009 tarih ve 530/5865 sayılı Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 27.03.2009 tarih ve 530/15063 sayılı Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “BT Formatör Öğretmenler” konulu yazısında BT hizmetleri için yetki ve sorumluluğun bir Müdür Yardımcısına ve öğretmene verilmesi gerektiği belirtilmiş; ancak yazı ekinde yer alan Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 16.03.2009 tarih ve 904.02/4707 sayılı BT Formatör Öğretmen konulu yazısında BT sınıfları için görevlendirme kriterleri çok daha farklı olarak belirtilmiştir. Tarafıma verilen yetki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 16.03.2009 tarih ve 904.02/4707 sayılı BT Formatör Öğretmen konulu yazısının içeriğine uygun değilse; Bu yazıya uygun olarak, 180 saatlik BT Formatör Öğretmen yeterlilik belgemden de dolayı, okulumuzda “BT Okul Formatör Öğretmeni” olarak görevlendirmemin yapılması için; Gereğini arz ederim. |
|
|
HIZLI GİDEN ÇABUK YOL ALIR
(ÇOK DA ÇABUK YORULUR)
http://www.vakifbankilkogretim.k12.tr |
|
|
|
|
ugurtok
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 05/05/2009 Saat 19:03 |
|
Yazıya vrilecek cevabı gerçekten merak ediyorum.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|